Recenzije o Alfazone

 • Dino
  Alfazone je učinkovit lijek koji je prošao klinička ispitivanja. Prije nisam imao nikakvih problema. Svidio mi se prirodni sastav i izvrstan rezultat. Moja supruga je oduševljena mojim novim dnevnim prilikama! Poboljšali smo naš odnos.
  Alfazone
 • Vedran
  Prekinuo sam s djevojkom, počela je depresija, smanjila se potencija. Liječnik mi je prepisao antidepresive kako bi mi poboljšao psihičko stanje. Od lijekova potencija je postala još gora, raspoloženje se samo pogoršalo. Dopušteno primanje Alfazone. Vitalnost se poboljšala, muški problemi postupno nestaju. Upoznao drugu djevojku.
  Alfazone
 • Davor
  Nisam slušao liječnike i rodbinu koji su govorili o opasnostima duhana i alkohola: zbog potonjeg nisam bio naklonjen ženskoj pažnji. Od mladosti se nisam bavio sportom, počeo sam zdravlje i skoro sam izgubio potenciju. Kemijski lijekovi imali su mnoge nuspojave. Alfazone je pomogao, ne izaziva ovisnost, ima ugodan okus.
  Alfazone
 • Alfred
  Moj nezdrav način života doveo je do visokog krvnog tlaka u odrasloj dobi, zbog čega sam morala piti tablete, koje su kao nuspojavu imale smanjenje potencije. Liječnik je dopustio korištenje Alfazone kao kompatibilnog s mojim tabletama i prirodnog sastava. Nuspojave su se počele smanjivati.
  Alfazone
 • Marina
  Kupila sam Alfazone svom mužu dijabetičaru, kojemu je zbog ove bolesti testosteron nešto snižen i, prema liječnicima, sklerozirane su žile različitih veličina. Nakon tijeka prijave situacija se počela mijenjati na bolje, naši odnosi se ažuriraju! Muž je počeo manje zloupotrebljavati alkohol.
  Alfazone
Korisnička ocijena Alfazone
4.2
15